• Home
  • positief in depubliciteit

positiefindepubliciteit.nl

Online PR Positief in de publiciteit gecomprimeerdPositief in de publiciteit komen, wie wil dat niet?! 

Maar wat is er voor nodig om dat ook daadwerkelijk te bereiken? Hoe "maak" je nieuws? Hoe verleid je een journalist om over jouw dienstverlening of jouw onderneming te schrijven?

Ken je Nieuwswaarde
Ontdek wat je nieuwswaarde is! Wat zijn echte nieuwsonderwerpen en nieuwsmomenten in jouw specifieke situatie? Met de Nieuwswaardescan kun je daar achter komen. We ontdekken samen waar de nieuwsitems zitten en geef ik concrete voorbeelden. Vaak kun je ook zelf nieuws 'maken' , door iets bijzonders te doen of door aan te sluiten op een landelijk of regionaal thema bijvoorbeeld. Meestal is er meer mogelijk dan je zou verwachten!
Als jouw nieuwsonderwerpen duidelijk zijn maken we een planning voor 12 maanden. Daarbij koppelen we de nieuwsonderwerpen aan jouw belangrijkste relatiegroepen. Dat wordt jouw publiciteitsplan, de leidraad voor de aanpak van je publiciteit in het jaar dat voor je ligt. Je kunt dit publiciteitsplan ook heel goed combineren met je marketingplan en social media aanpak, zodat alles elkaar versterkt.  
Vanaf €350.

Schrijf professionele Persberichten
Met een persbericht breng je het nieuws onder de aandacht van een redactie of journalist. Of rechtstreeks online via je social media of online nieuwsbank de wereld in, ook leuk!  Als je dit professioneel aanpakt dan komt jouw nieuws sneller door, zeker als je daar goed beeldmateriaal bij gebruikt. Ik kan je trainen hoe je dit professioneel opzet en ook wat wijs is (en wat niet) bij het aanbieden van je bericht aan een redactie of journalist. Uiteraard geef ik je ook tips hoe je reacties van een journalist opvangt. 
Vanaf €250.

Gebruik een praktische Medialijst
Als je actief in de publiciteit wilt komen, is het verstandig om een medialijst te gebruiken en je bericht naar meer dan "1 plek" te sturen. Een medialijst bestaat uit de contactgegevens van media die voor jouw specifieke situatie van belang zijn en wordt dus altijd op maat gemaakt. Je krijgt de contactgegevens van lokale, regionale en landelijke media, maar ook van (nieuws)sites of vakpers die voor jou van belang zijn. Ik kan een medialijst voor je maken met 10 adressen of meer.
Vanaf €100. 

Alles-in-1-pakket > Publiciteitsplan, begeleiding persberichten, inclusief medialijst
is al mogelijk vanaf €700 per jaar (12 termijnen van €60 ook bespreekbaar)

Positieve publiciteit maken is erg leuk om te doen. Een professionele en actieve aanpak helpt zeker, en het resultaat is geloofwaardiger dan een (betaalde) advertentie of advertorial. Maar je moet er wel wat voor doen, het gaat niet vanzelf. 

Ik train en ondersteun je graag, het is mijn vak!

 

No tweets found.

Adviseur free publicity
Communicatie gemeentelijke samenwerking
Projectcommunicatie
Regionale samenwerking

Communicatieadviseur gemeente
Communicatieonderzoek gemeente
Interim communicatieadviseur gemeente
Woordvoerder en persvoorlichter

INGEPAST Communicatie - Inge Pastoor
Stationsweg 59
3743 EM Baarn (per 1 april 2019)
06 55 70 25 91
mail@ingepast.nl