Inge Pastoor

“Ik help mijn opdrachtgevers graag om professioneel te communiceren.
Mijn aanpak is systematisch en creatief."

 • BF-Inge Pastoor-4 klein tbv handtekeningKort CV

  Ik ben geboren in Den Haag. Na mijn Atheneum B in Arnhem studeerde ik aan de universiteit Nijmegen. Al wilde ik huisarts worden, uiteindelijk ben ik afgestudeerd in de filosofie (systematische wijsbegeerte), in combinatie met een uitgeverijopleiding.

  Na mijn afstuderen was ik onder andere ruim zes jaar (pers)voorlichter/communicatieadviseur bij een grote 100.000+ gemeente (Haarlemmermeer 1990 - begin 1997).
  Daarna werkte ik bijna twaalf jaar als allround communicatieadviseur bij het Bureau voor Overheids- en Zorgcommunicatie (voorheen Ketel Coaching) in de periode 1997 - eind 2008. Sinds begin 2009 werk ik als zelfstandige communicatieprofessional onder de naam INGEPAST Communicatie vanuit mijn woonplaats Baarn. Zie ook mijn portfolio.

  Voor meer informatie zie mijn Linkedin profiel.

  INGEPAST Communicatie is ingeschreven bij de KvK: 32143001.

 •  BF-Inge Pastoor-4 klein tbv handtekeningRecente opleiding

  Op het ogenblik volg ik een e-opleiding op het gebied van Online Communicatie bij EOS communicatie (Jojanneke van de Bosch).

  Ik ben senior communicatieadviseur (beroepsniveau C - plus).
  Regelmatig volg ik workshops om mijn vakkennis op peil te houden.

  Voor meer informatie over mijn opleidingen verwijs ik naar naar mijn Linkedin profiel

 •  BF-Inge Pastoor-4 klein tbv handtekeningSamenwerking

  Graag werk ik samen met andere communicatieprofessionals bij grotere opdrachten.

  Sinds oktober 2018 ben ik mede-initiatiefnemer van het Baarns Ondernemers Huys, samen met Steven Seijmonsbergen, Cees Hofsté en Henk van Esch.

  Regelmatig help ik mee bij de organisatie van Open Coffee ontmoetingen in Baarn in het Baarns Ondernemers Huys: op de tweede en/of vierde woensdag van de maand. 

  Sinds eind 2014 ben ik lid van het Baarns Ondernemers Netwerk (BON).

 •  BF-Inge Pastoor-4 klein tbv handtekeningVrijwilligerswerk

  Ik ben regelmatig als vrijwilliger actief, eigenlijk al vanaf mijn 20e jaar. 

  Sinds 2016 is dat het Prinses Beatrix Spierfonds, verbonden met de Vereniging Spierziekten Nederland die in Baarn gevestigd is. Ik heb het Spierfonds een aantal adviezen gegeven over het verbeteren van de website. En daarnaast sta ik ook gewoon met de voeten 'in de klei': door me in te zetten voor de (lokale) publiciteit rond de jaarlijkse collecte in Baarn en het stimuleren van online collecteren. 

  In 2015 - 2016 was ik actief in het Comité Joods Monument Baarn. Samen zorgden we voor de komst van een herinneringsmonument voor de joodse inwoners van Baarn, die zijn vermoord in de Holocaust in de jaren '40-'45. Mijn rol was vooral het adviseren over de aanpak van de online communicatie en redactionele zorg voor de projectsite www.joodsmonumentbaarn.nl en de mailchimpnieuwsbrieven. Op het ogenblik draag ik nog verantwoordelijkheid voor het beheer van de website samen met Jochem Verdonk.

  In de periode 2012 - 2015 was ik ook actief bij de Historische Kring in mijn woonplaats Baarn. Belangrijk doel was het 'meer zichtbaar' maken van deze historische vereniging zowel online als offline. Zo schreef ik 22 keer de rubriek 'Onvoltooid Verleden Tijd' in de plaatselijke Baarnsche Courant ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan. Leuke klus was ook de promotie van het jubileumboek Duizend jaar Baarn, waarvan in de eerste 10 weken zo'n duizend (!) exemplaren verkocht werden.

  Eerder was ik ruim 20 jaar vrijwilliger bij een landelijke patiëntenvereniging en 6 jaar bij een studentenvereniging. Voor mijn inzet bij deze verenigingen werd ik met een 'erelidmaatschap' resp. 'lidmaatschap van verdienste' beloond. 

No tweets found.

Adviseur free publicity
Communicatie gemeentelijke samenwerking
Projectcommunicatie
Regionale samenwerking

Communicatieadviseur gemeente
Communicatieonderzoek gemeente
Interim communicatieadviseur gemeente
Woordvoerder en persvoorlichter

INGEPAST Communicatie - Inge Pastoor
Stationsweg 59
3743 EM Baarn (per 1 april 2019)
06 55 70 25 91
mail@ingepast.nl